weblog


5 juni, Den Haag - maandag 6 juni 2011

Het bengalenleven is hier voor gekabbeld en ik kwam er achter dat ik mijn blog de laatste tijd niet meer had bijgehouden. Dus hoog tijd dit weer braaf te doen.
Op zondag 5 juni was ik door Royal Canin uitgenodigd om de bengalen te vertegenwoordigen als ras. Ze hadden namelijk een mini katenshow georganiseerd in een hele grote dierenwinkel in Den Haag ( Avontura de Vogelkelder). Dus mijn Jabu en ik op stap. Na een tijd in de kooi en op de kooit te hebben gelegen wilde Jabu toch wel zijn benen strekken en hebben we een wandeling door de winkel gemaakt. De exotische vogels vnd hij wel erg interessant. Ook de krabpalen sectie werd aan een grondige bengaleninspectie bloot gesteld.
Hieronder een paar foto's van de wandeling met Jabu.

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht geplaatst.


Reageren:

Anti-spam dertien + 11 = (antwoord in cijfers invullen!)


Terug naar de vorige pagina >