Batifoleurs bengaal kittens

 
 Kittens beschikbaar
 
 
 Armin

 Armin is een gecastreerde kater van 9 maanden. Hij is erg speels, maar ook erg aanhankelijk. Zit graag op schoot en heeft veel aandacht nodig. Hij kan met andere katten omgaan, maar ze moeten wel van een ruw spelletje houden. Hij zou heel goed passen in een gezin met kinderen, waar altijd wat te doen is.
Vraagprijs voor hem is 650 euro.
 


 
 Katertje geboren 14-11-2017

Binnenkort foto's van hem. Hij mag verhuizen naar nieuw personeel als hij 13 weken oud is.

Vraagprijs per kitten is 850 euro, inclusief castratie/sterilisatie.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vraagprijs voor liefhebber kittens is 850 euro
 
Voor meer informatie kunt u altijd emailen of bellen om een keer langs te komen.
 
 
 
 
 
 
 
Cattery Batifoleurs fokt 3 tot 4 nestjes per jaar. Ik probeer 
de nestjes altijd over het jaar te verspreiden zodat er veel
aandacht per nestje gegeven kan worden, zodat het lieve, goed gesocialiseerde bengaaltjes worden.
De kittens blijven hier totdat ze minimaal 13 weken oud zijn. Ze zijn dan pas oud genoeg om van hun moeder weg te gaan en alles van haar geleerd hebben om een normaal kattengedrag te hebben aangeleerd.
Alle kittens zijn volledig ingeënt tegen katte- en niesziekte. Ze zijn meerdere malen ontwormt. Verder hebben de kittens ook een microchip voordat ze naar hun nieuwe eigenaren gaan.
  
Voor alle kittens uit deze cattery wordt een stamboom aangevraagd. Alle kittens welke als huisdier worden verkocht worden gecastreerd/gesteriliseerd voordat ze verhuizen naar hun nieuwe eigenaren.
Net als elke gerespecteerde fokker wil ik graag blijvende, liefdevolle huizen voor mijn kittens.
 
Al mijn fokkatten zijn negatief getest op HCM, PKD/CIN, PRA en getest op PK-deficientie. Daarnaast wordt regelmatig getest op besmettelijke ziekte zoals Leukemie en AIDS.
Verder zit cattery Batifoleurs in het Catbreeders programma van Royal Canin. Royal Canin heeft hiervoor bij mij thuis geweest om de hele cattery te inspecteren. Daarnaast geeft het ook aan de cattery Batifoleurs gezien wordt als een cattery die een beduidend steentje bijdraagt aan het ras, de bengaal.
 
                     
                        
 
 
Belangrijk is om een kitten goed in zijn nieuwe huis te introduceren en te zorgen dat alles in huis is voor dat uw bengaaltje in huis komt. In onderstaand document vindt u hierover handige tips.
 
 
/files/batifoleurs kittenbrochure.pdf